Vårkänslor

Kvällens pass var långintervall/styrka. Vi joggade bort mot golfbanan där vi stannade och körde boxuppvärmningen 30+20+10, därefter 2×1 min supercrunches. Vidare ner mot kvarteret. Armhävningar i par med klapp 2×145 sek samt knästabilitet 2×45 sek per ben. Första intervallen. Snabba steg. Därefter lärde vi sidplanka med knäböj och benlyft 2×45 sek per sida samt insida lår i par 2×45 sek per ben. Andra intervallen. Sittande låg rodd i par 2×1 min samt knäböj med kompis som vikt 2×1 min. Sista intervallen och bort till skogsdungen. Någon minuts nergång och stretch. Härlig luft, härligt gäng och kul träning.

Nästa vecka är det lov men söndagen efter 3/3 vickar Sanna.

Väl mött!

IMG_3714 IMG_5779

This entry was posted in Ansvarspodden, Crosstraining, Träning. Bookmark the permalink.

Comments are closed.