Ljust i Altorp

Sidplankan

Sidplankan

Äntligen är det ljust hela passet nu i Altorp :-) Kvällens pass var allround med fokus på ben.

Vi joggade upp till parkeringen där vi värmde upp med 2 min Bupbees, därefter axellyft i par (raka armar) samt bekast för magen. Båda dessa i 1 min per omgång. Vi joggade vidare ner och körde diagonallyft i plankan, bra stabilitet för rygg och core. Därefter Pistolen, en riktig benkrossare :-) samt sidplanka med benlyft och indrag. Innan pulstoppen (som inte vad Eddabacken trots att det var där vi var :-) ) körde vi tredelade utfallssteg.

Kurirstafett i två lag, med extra balansträning i snön. Lugn tillbakajogg och vi avslutade med sittande rodd i par samt fågel på en gren, en styrkeövning för vaderna. Grymt bra jobbat!!!

This entry was posted in Crosstraining, Träning. Bookmark the permalink.

Comments are closed.