– 14 grader

Boxserien

Bara att ha tagit sig till starten idag ger ju bonuspoäng! Biltermometern stod på -14 när jag klev ur bilen och det kändes. Till min stora glädje var alla bra klädda (eller lät bli att klaga i alla fall) och verkade, väl på plats, taggade inför dagens pass.

Vi joggade uppför blå spåret och fortsatte en bit förbi utegymmet för att få upp värmen. Väl på plats startade vi med boxserien, 30 raka 20 höga knän och 10 djupa hopp. På 2,5 minut fick vi upp pulsen bra och även lite av värmen.

Sittande rodd

 

 

Därefter blev det spindeln, armhävning med sidsteg i kombination av höga knän, 2×45+30 sek. Lite rygg iform av sittande rodd 2×45 sek och sist hällyft 2×45 sek.

Dags för att ta sig ner på ängen och fyrkanten. Pulsövningar i varje hörn, 45 sek i 2 varv. Höga knän, Jumpi’n Jacks, djupa hopp och svikthopp. Därefter hästlöpning i 3 minuter. På begäran kördes denna övning till Eye of a Tiger, tack för det Sara!

Hästlöpning

Andra styrkedelen bestod av bendiagoneler för magen 3×45, axellyft 2×45, plankserien 20+10+10+10 sek. Vi avslutade passet med knäböj i par 2×45.

Riktigt imponerande insatser av riktigt tuffa crosstrainare. Dagens insats visar på grymt driv och motivation!! Vi ses på tisdag!

Bendiagonaler för magen

This entry was posted in Crosstraining, Träning. Bookmark the permalink.

Leave a Reply