Stjärnklart

Rygglyft

Idag var det kyligt i starten, inte som i fredags men tillräckligt för att man ville komma igång snabbt. Vi joggade iväg på Gåshagavägen, uppför backen under viadukten. På toppen gjorde vi utfallssteg uppför Capellabacken, så mycket uppför i starten. För att hålla igång pulsen blev det höga knän sista biten fram till vägen in mot kyrkan. Vi joggade in på kyrkans gård där vi hade första styrkestoppet. En fyrkant med kombiövningar, 3 minuter i varje hörn. Hopprep, armhävning-utfallshopp 10+10, sit-ups-plankan med steg 20+20, rygglyft-kräftsparkar 10+10. Det var en häftig känsla att göra sit-ups under stjärnklar himmel i ljuset av belysningen på kyrkan, grymt vackert…

Därefter joggade vi vidare nerför gångvägen och körde 5-6 backintervaller. Den lutar duktigt så det blev hög puls och trötta ben.

Backintervaller

Nere vid vägkorset körde vi ytterligare styrka i par, axellyft 2×45 sek, bröst/axel 2×45 sek, sen mage med benspark 2×45 sek och dips 2×15 st. För att hålla värmen uppe blev det snabba fötter med plankan i olika intervaller.

Väl ute på Gåshagavägen tog vi oss fram med 4 omgångar indianhopp ca 20 meter, 10 djupa hopp+jogg 20 meter. Väl framme vid “mördarbacken” var det dags för bakåtlöpning i 3 omgångar. Stretch och tillbaka löpning.

Mycket bra jobbat!!! Ses på onsdag 18.30

This entry was posted in Crosstraining, Träning. Bookmark the permalink.

Leave a Reply