Löpning på isen

Dagens pass var distanslöpning med styrkestopp. Isen på Kottla är superfin i år så vi tog tillfället i akt att jogga utmed den plogade banan. Fantastiskt att se det upplysta spåret härifrån. Första styrkestoppet var armhävningar i kombination med krabbhopp 2+4 10 gånger i 2 omgångar. Fötterna gled runt på isen så det gällde att hålla magspänningen. Nästa övning var sit-ups sned,rak, sned i 10 repetitioner.

Vi joggade vidare ner mot Kottla strand där vi tog borden till hjälp för att köra bellybacks 2×45 sek. Riktigt bra övning för ländrygg!! Här körde vi även plankserien, 20+10+10+10 sek.

Uppe på land fortsatte vi upp på elljusspåret tillbaka emot Breviksbadet. Efter lilla backen i Trasthagen blev det utfallssteg uppför nästa backe, därefter vidare mot utegymmet. Här var det dags för latsdrag i kombination djupa hopp 3×40+40 sek.

Nere på vägen igen bibehöll vi pulsen med höga knän och saxlöpning på varannan stolpe. Väl tillbaka vid Breviksbadet körde vi 6×12 kickar, 3×15 dips, 20 knäböj solo, 20 knäböj i par, 2×10 benböj i par. Passet avslutades med magcirklar 3×15 varv.

Fantastiskt bra jobbat och vi ses på måndag. OBS!! Nästa onsdagspass börjar kl 19:00

This entry was posted in Crosstraining, Träning. Bookmark the permalink.

Leave a Reply