Det går att träna i -15 OCH ha kul, man blir dessutom ganska varm…

Jag har märkt att kylan skrämmer många ut av er, det har varit lite färre personer på passen. Även när jag tränar privat är det skralare uppslutning. Till alla er som väntar ut herr Frost så är våren snart här!

Ryggcirklar

Idag var passet konditionsbaserat, med styrkeinslag. vi joggade uppför elljusspåret på 2,4 km efter ca 1 km stannade vi och körde armhävningar och djupa hopp 10+10 i 3 minuter samt sit-ups och planka med uppdrag 20+20 i 3 minuter. Lagom möra joggade vi vidare ca 800 m, nu var det dags för ryggcirklar (rygglyft med klapp framför huvudet och över rumpan) med jumpin Jack’s 15+15 och axelhävning med skalbaggslöpning 10+10.

När vi kom ner till utegymmet blev det kort stopp för 3×5 chins för att sedan avsluta nere vid spårtavlan 3×45 sek bellybacks, fantastisk övning för ländryggen!

20 minuter kvar av passet joggade vi över spåret in i bostadsområdet där det finnas en perfekt 400 metersgata som går i en cirkel, helt enkelt en naturlig löpbana. Det finns två infartsvägar här och mellan dem är det 100 meter, perfekt! Här körde vi spurt 300 meter och jogg vila 100 i ca 8 minuter 3-4 varv. Grymt för syreupptagningen!

Som vanligt otroligt starka insatser och en god portion humor! Ses på tisdag!

This entry was posted in Crosstraining, Träning. Bookmark the permalink.

Leave a Reply