Mörkret kom snabbt idag

Dagens pass började med uppvärmning igenom vänstra skogen ner till hästflacken. För att bibehålla puls var första övningen knäklappsduell i par, bra pulshöjare som dessutom är riktigt kul. Första styrkeövningen var axellyft i par, följt av en magövning för de sneda magmusklerna. Denna ger ordentligt med mjölksyra i mage och höftböjare. Innan vi begav oss vidare körde vi armhävning (armböj) med sidvridning och klapp, en rolig variant av armhävning.

Sedan var det uppställning för militärmarsch, tar man i ordentligt hinner den bli ganska jobbig på bara tre fyra vändor. Nu började mörkret komma, eller snarare överumpla oss så löpningen blev något lugnare. Idag var det definitivt att passen framöver får bli närmre elljusspåret. Nere i dalen vid Ekholmsnässjön gjorde vi två set hällyft för att sedan jogga vidare till gamla slalombacken. Rakt uppför tar bra i lår och ger en bra pulshöjare, alltid skönt att komma upp på toppen där. Här körde vi plankan i serie och kickarna. Efter det var det dags att ta sig tillbaka. Vi körde lätt jogg för att sedan göra tre set av 10 djupa hopp och 30 löpsteg. Går man ner rejält i knäna och hoppar direkt därifrån är den suverän för rumpan!

Vi stannade för stretch. Sedan var det dags för slutspurten tillbaka, ta i allt vad du kan de sista 500 metrarna tillbaka till Breviksbadet.

Bra jobbat alla! Glöm inte extrapasset på Lördag kl 09:00

 

This entry was posted in Crosstraining, Träning. Bookmark the permalink.

Leave a Reply