Snötäckt Altorp

Dagens pass i Altorp bjöd på endel snö och mysljus i eljusspåret. Vi joggade bort emot utrymmet där vår uppvärmning fortsatte, klapp på knä-kamp. Få in så många klappar på motståndarens knä samtidigt som du håller undan dina egna, pulshöjande och bra fotarbete 3x 45 sek. Därefter millitäruppvärmning, armhävning och upphopp 2×45. Så var det dags för styrketräningen, fällkniven i 3×45 sek. Riktigt jobbigt för höftböjare och hela magen. Därefter körde vi armhävningar med utfallshopp, 10+10 i 3 min. Sista innan pulsen var sittande rodd i 2×45 sek.

Knäklappskamp, snabba fötter

Nu var det dags för passets första pulstopp, eftersom snön låg i spåren körde vi en fyrkant p ängen. En pulsövning i varje hörn. Sidohoppsteg, jumpin’-jacks, djupa hopp och höga knän. Efter två varv här var pulsen hög, mjölksyran påtaglig och motoriken inte helt optimal. Nice…

Mer styrka iform av axellyft 2×45 sek. Det blev sista styrkan då vi begav oss iväg till backen. En lagom flack, lite längre backe, spurt uppför och jogg ner i 7 minuter. Bra tempo!

Axellyft

Vi avslutade med stretch för ben, rumpa och bröstmuskler!

Grymt bra jobbat och Fredag kl 09:00 är nästa pass i Altorp, Välkommen!!

 

This entry was posted in Crosstraining, Träning. Bookmark the permalink.

Leave a Reply