Mycket armar

Rygglyft

Dagens pass fokuserade mycket på armar. Under en väldigt vintrig timme tog vi oss igenom styrka, kondition och smidighet. Vi höll oss även denna gång uppe vid utegymmet då vintern tagit sitt grepp över skogen. Uppvärmningen bestod av boxserien 30+20+10 i 3 omgångar, därefter bibehållen puls i armhävningar + krabbhopp i 2 minuter. Väl uppvärmda körde vi bröst/axel 2×45 sek, sit-ups med klapp 3×45 sek, rygglyft med armar 3×45 sek och sista innan puls var quats 3x 40 sek.

Chins

Över till passets första pulsövning, en gammal klassiker, idioten. Dock inte på max så underlaget inte tillåter den typen av utsvävningar. I 8 minuter sprang vi fram och tillbaka mellan konerna, puh! Därefter belev det chins 5×5 st, plankserien 20+20+20 och de fantastiska kickarna.

Pulstopp, sprint i lätt uppför och 10 utfallsstag plus jogg tillbaka. Vi han med 6 gånger och Mathias 7 gånger : ) . Passets sista övning blev axelhäv, den kommer kännas i axlar och armar imorgon.

Sprint

Jag är riktigt imponerad över era insatser och stort tack för detta pass med mycket skratt och dråpliga oneliners! Och ja, det där med glüweine får vi ta i beaktande…

This entry was posted in Crosstraining, Träning. Bookmark the permalink.

Leave a Reply